Uudiskohteet

As Oy Tampereen Evita

Tulossa Vuoreksen Rimmin alueelle erittäin laadukkaita kerrostaloasuntoja ja vieläpä juhlapaikalle. Asunnot valmistuvat Vuoreksen Rimmin alueelle, ”tunturin huipulle” joten ole valmiina ja varaa omasi maaliskuussa 2018. Kuva on alustava, myyntiaineisto päivitetään tammikuun 2018 aikana.

As Oy Tampereen Sienna

Tässä se on, unelmien koti. Rakennettavassa kerrostalossa voit valita uuden oman kotisi 29m²:n yksiöstä aina 101m²:n perhekotiin. Asunnoista avautuvat avarat puisto- tai puukaupunkinäkymät oman valintasi mukaan. Taloyhtiöllä on myös upea asukkaiden yhteinen aurinkoulkoterassi ylimmässä viidennessä kerroksessa jossa huipennuksena ulkoporeamme, pihagrilli ja takka.

Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo-poistoilmanvaihto viilennyksellä sekä lämmitysmuotona mukava vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan.

Kohteen lisätiedot

As Oy Ylöjärven Puistovilla

As Oy Ylöjärven Puistovilla rakentuu Haaviston perinteikkäälle asemakaava-alueelle, kaupat, koulut, ja päiväkodit löytyvät kaikki kävelymatkan päästä. Nyt rakennettavassa yhtiössä vielä jäljellä 84,5m²:n neliö. Kaikki huoneistot ovat yksitasoisia ja erittäin laadukkailla materiaaleilla varustettuna.

Yhtiöllä on oma tontti ja kaukolämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä joten asumiskustannukset pysyvät alhaisina myös tulevaisuudessa. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Kohteen lisätiedot

Ladattavat tiedostot

As Oy Ylöjärven Tähti

As Oy Ylöjärven Tähti rakennetaan Siivikkalan halutulle asuinalueelle. Lielahden kauppakeskuksen palvelut ovat muutaman kilometrin päässä. Jokaiselle huoneistolle kuuluu autokatospaikka. Etelän suuntaisille takapihoille tulee käynti katteelisten terassien kautta.

Nyt rakennettavassa rivitalossa voit valita uuden oman kotisi 57,5m²:n kaksiosta aina 90m²:n perhekotiin. Lämmitysmuoto on maalämpö, joka toteutetaan lattialämmityksenä. Lisäksi huoneistoihin tulee takkavaraus. Asunnoissa laadukas varustetaso ja materiaalit, joihin pääset vaikuttamaan! Olohuoneessa tilan tuntua tuo korkeat, viistot sisäkatot ja takallekin löytyy paikka!

Kohteen lisätiedot

Arkkitehtitoimisto Majamaa Oy:n suunnittelema talo sulautuu julkisivuiltaan täydellisesti Siivikkala pientaloalueelle. Huoneistojen varustetaso on laadukas. Kylpytilat ovat laatoitetut, lattiat parkettia sekä korkea sisäkatto olohuoneessa. Myynnistä vastaa Tampereen OPKK

Ladattavat tiedostot