Uudiskohteet

As Oy Tampereen Evita

As Oy Tampereen Evita rakentuu Vuoreksen näköalapaikalle, rajoittuen kahdelta sivultaan puistoon.

Vuoreskeskuksen välittömään läheisyyteen rakennetaan noin 800 asukkaalle suunniteltu Rimmin alue. Asuinalueelle tulee kerrostalo- ja pienkerrostalojen lisäksi kaupunkimaisia pientalokohteita. Korttelit sijoittuvat selännekumpareiden lakialueille ja loiville rinteille. Maastoa myötäilevä kaupunkirakenne antaa Rimmin asuinalueelle oman leimansa. Myös Rimmi tarjoaa luonnonläheisyyttä ja hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Nyt rakennettavassa kerrostalossa voit valita uuden oman kotisi 25,5m2:n yksiöstä aina 100,5m2:n perhekotiin. Valittavanasi on myös autolle katos- ja pistokepaikkoja.

Kohteen lisätiedot

As Oy Tampereen Sienna

Tässä se on, unelmien koti. Rakennettavassa kerrostalossa voit valita uuden oman kotisi 29m²:n yksiöstä aina 101m²:n perhekotiin. Asunnoista avautuvat avarat puisto- tai puukaupunkinäkymät oman valintasi mukaan. Taloyhtiöllä on myös upea asukkaiden yhteinen aurinkoulkoterassi ylimmässä viidennessä kerroksessa jossa huipennuksena ulkoporeamme, pihagrilli ja takka.

Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo-poistoilmanvaihto viilennyksellä sekä lämmitysmuotona mukava vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan.

Kohteen lisätiedot

As Oy Ylöjärven Puistovilla

As Oy Ylöjärven Puistovilla rakentuu Haaviston perinteikkäälle asemakaava-alueelle, kaupat, koulut, ja päiväkodit löytyvät kaikki kävelymatkan päästä. Nyt rakennettavassa yhtiössä vielä jäljellä 84,5m²:n neliö. Kaikki huoneistot ovat yksitasoisia ja erittäin laadukkailla materiaaleilla varustettuna.

Yhtiöllä on oma tontti ja kaukolämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä joten asumiskustannukset pysyvät alhaisina myös tulevaisuudessa. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Kohteen lisätiedot

Ladattavat tiedostot