Uudiskohteet

As Oy Tampereen Vivian

As Oy Tampereen Vivian rakentuu Härmälän uudelle asemakaava-alueelle. Nyt rakennettavassa kerrostalossa voit valita uuden oman kotisi 23,5m2:n yksiöstä aina 87,5m2:n perhekotiin. Yhtiöllä on oma tontti ja kaukolämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä joten kustannukset pysyvät edullisena myös tulevaisuudessa. Nuorekas suunnittelutiimi panostaa nykyaikaisiin suunnitteluratkaisuihin asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Myynti Mikko Sammalisto Puh: 0400810599

Kohteen lisätiedot

Ladattavat tiedostot

As Oy Ylöjärven Aurora

As Oy Ylöjärven Aurora rakentuu Haaviston asemakaava-alueelle, Kaupat, koulut, ja päiväkodit löytyvät kaikki kävelymatkan päästä. Nyt rakennettavassa yhtiössä voit valita uuden oman kotisi 35m2:n luhtitalo yksiöstä aina rivitalon 85m2:n neliöön. Kaikki huoneistot ovat YKSITASOISIA! Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös joko katos- tai pistokepaikka auton säilytystä varten. Yhtiöllä on edullinen vo-tontti ja kaukolämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.Huoneistojen varustetaso on laadukas. Kylpytilat ovat laatoitetut, lattiat parkettia sekä valtaosassa asuntoja myös piha-alue kuuluu huoneiston hallintaan. Lisäherkkuna rivitaloissa poreallas terassilla!

Myynti Mikko Sammalisto Puh: 0400810599

 

Kohteen lisätiedot

Ladattavat tiedostot

As.Oy Ylöjärven Mauritzia

Tervetuloa viihtyisään ja tasokkaaseen Mauritziaan! RAKENTAMISPÄÄTÖS TEHTY!
Ylöjärven keskustan uudelle Haaviston asuinalueelle valmistuu joulukuussa 2019 yhteensä 21 huoneiston yhtiö. Tässä upeassa huoneistossa mm. huonekorkeutta viistolla sisäkatolla, isoja ikkunoita, integroitu liesi, erillisuuni, valkolakattua tammiparkettia, katettu terassi ym. Luksusta tuo lisäksi oma ulkoporeallas. Piha-alue korotettu katutasosta korkeammalle, joka tuo yksityisyyttä piha-alueelle, tukimuuriin upotetaan lisäksi valaisimia.
Lämmitys toteutetaan kaukolämmöllä ja mukavalla vesikiertoisella lattialämmityksellä. Autokatos ja varasto löytyy huoneiston edestä. Ole nopea ja varaa oma koti viihtyisästä Mauritziasta!

Kohteen lisätiedot

As Oy Tampereen Evita (Tulossa Myyntiin)

As Oy Tampereen Evita rakentuu Vuoreksen näköalapaikalle, rajoittuen kahdelta sivultaan puistoon.

Vuoreskeskuksen välittömään läheisyyteen rakennetaan noin 800 asukkaalle suunniteltu Rimmin alue. Asuinalueelle tulee kerrostalo- ja pienkerrostalojen lisäksi kaupunkimaisia pientalokohteita. Korttelit sijoittuvat selännekumpareiden lakialueille ja loiville rinteille. Maastoa myötäilevä kaupunkirakenne antaa Rimmin asuinalueelle oman leimansa. Myös Rimmi tarjoaa luonnonläheisyyttä ja hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Nyt rakennettavassa kerrostalossa voit valita uuden oman kotisi 25,5m2:n yksiöstä aina 100,5m2:n perhekotiin. Valittavanasi on myös autolle katos- ja pistokepaikkoja.

Kohteen lisätiedot

As Oy Tampereen Sienna (LOPPUUN MYYTY)

Tässä se on, unelmien koti. Rakennettavassa kerrostalossa voit valita uuden oman kotisi 29m²:n yksiöstä aina 101m²:n perhekotiin. Asunnoista avautuvat avarat puisto- tai puukaupunkinäkymät oman valintasi mukaan. Taloyhtiöllä on myös upea asukkaiden yhteinen aurinkoulkoterassi ylimmässä viidennessä kerroksessa jossa huipennuksena ulkoporeamme, pihagrilli ja takka.

Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo-poistoilmanvaihto viilennyksellä sekä lämmitysmuotona mukava vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan.

Kohteen lisätiedot

As Oy Ylöjärven Puistovilla (LOPPUUN MYYTY)

As Oy Ylöjärven Puistovilla rakentuu Haaviston perinteikkäälle asemakaava-alueelle, kaupat, koulut, ja päiväkodit löytyvät kaikki kävelymatkan päästä. Nyt rakennettavassa yhtiössä vielä jäljellä 84,5m²:n neliö. Kaikki huoneistot ovat yksitasoisia ja erittäin laadukkailla materiaaleilla varustettuna.

Yhtiöllä on oma tontti ja kaukolämpö toteutettuna vesikiertoisena lattialämmityksenä joten asumiskustannukset pysyvät alhaisina myös tulevaisuudessa. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Kohteen lisätiedot

Ladattavat tiedostot